Följ BIK BOK Sverige

NEVER DENIM AUTUMN / WINTER 2018

Pressmeddelande   •   Aug 13, 2018 09:44 CEST

90-talet håller ett stadigt grepp om denimtrenderna även denna säsong. Tillsammans med influenser från millenniumskiftet presenterar Never Denim en höstkollektion där den autentiska denimlooken är i fokus.

Kollektionen växer sig större och Never Denim kan presentera sitt bredaste urval hittills.

Flertalet nya passformer har adderats för att attrahera fler stilar och användningstillfällen. Breda silhuetter är i fokus och är en stor trend för säsongen. Dessa kommer i flera varianter med syfte att varje kund ska hitta sin favorit. Allt ifrån SUPER DUPER som är en supervid modell med hög midja till den avklippta och raka modellen CONTRAST.

Detaljerna för hösten är viktiga och visar sig i form av revärer i färg, justerbara blixtlås, färgstänk och knappar. Blå toner fortsätter att vara nyckelfärgerna och för den senare delen av säsongen får vi även ta del av nya inslag så som leopardprint och glänsande material.

Våga testa något nytt denna säsong! Basic är jättebra, med mode ska vara kul. Ytterligare nya modeller för säsongen är KICKER, med supervida ben och knappar längs hela sidan som för associationerna rakt tillbaks till 90-talet. Och KRISTEN som en bred, rak modell i tvättad svart.

Sedan 2017 är all bomull som används i Never Denim BCI- certifierad. Fokus på hållbarhet är ännu större denna säsong och ett flertal modeller är Fairtrade- certifierade. Ekologisk bomull och återvunnen polyester används även i flera modeller.